Ankh Uitvaartzorg in Hoofddorp

....omdat ieder mens anders is, Ankh Uitvaartzorg.

Over Ankh Uitvaartzorg

Ankh Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Amsterdam.

Welkom bij Ankh Uitvaartzorg,

Elk mensen heeft op een gegeven moment te maken met een overlijden, wanneer een dierbare komt te overlijden moet er veel worden geregeld. Ik ondersteun u hier graag in.

Een ieder leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door eigen interesses en individuele keuzes. Een uniek leven dat eindig is, hoe moeilijk ook onder ogen te zien.

Voor Ankh Uitvaartzorg staat betrokkenheid en professionaliteit zeer hoog in het vaandel.

De professionaliteit is voelbaar in alle keuzes die voorgelegd worden, weten wat er mogelijk is, goed overzicht houden en nauwgezet toewerken naar de dag van het afscheid.

Omdat elk mens anders is zal ook elke uitvaart en afscheid anders zijn. Gekleurd door iemands leven. Daar staat Ank Mewafi van Ankh Uitvaartzorg voor, een persoonlijke uitvaartonderneming die aandacht en kwaliteit vanzelfsprekend vindt.

Even vanzelfsprekend als de eigen inbreng van nabestaanden en het samen-werken op weg naar een passend en persoonlijk afscheid.

Ik sta graag tot uw dienst voor al uw vragen rondom begraven of cremeren, keuzemogelijkheden rond opbaren, een kist of baar, passend vervoer en een geschikte locatie. Indien gewenst kunt u vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Goed afscheid nemen helpt om verder te gaan met leven.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ankh Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Amsterdam is gevestigd aan de Lindholm 10 in Hoofddorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52065848.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Ankh Uitvaartzorg zijn o.a. :