AMUSE Bouche in Amsterdam

Amuse bouche gevestigd in Amsterdam.

Over AMUSE Bouche

AMUSE Bouche valt onder de rubriek catering in Amsterdam.

Amuse bouche is en creatief cateringbedrijf met professionals die plezier hebben in hun werk. U vertelt ons wat u wilt en samen met u zorgen wij dat uw feest, vergadering, receptie tot in de puntjes verzorgd is.

Persoonlijk contact met de klant is het sleutelwoord; we bewijzen steeds weer heel goed te begrijpen wat onze klanten willen overbrengen of uitstralen.

* Eigenlijk is alles mogelijk, van beschuit met muisjes op een geboortefeest bij u thuis, tot de volledige organisatie van uw huwelijk, de organisatie van uw creatieve brainstorm, de presentatie van uw nieuwe product of een proeverij in De Internationale Proeftafel; ons Centrum van goede smaak.

* Ons uitgangspunt is altijd de catering, maar daar omheen denken en zorgen we met u mee. Van uw feest maken we een cadeau en van uw zakenlunch een zakelijk succes. We hebben uitgebreide contacten met de meest uiteenlopende locaties, en ons personeel heeft zijn sporen verdiend in het organiseren en verzorgen van talloze gelegenheden.

Neem voor uw vragen, of het voorleggen van een plan contact op met Ingrid Hermanides.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

AMUSE Bouche uit de rubriek catering uit Amsterdam is gevestigd aan de Omval 231 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-4285390.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij AMUSE Bouche zijn o.a. :