Amber Nails & Beauty in Amsterdam

AMBER NAILS AND BEAUTY | DE MOOISTE VERSIE VAN JEZELF

Over Amber Nails & Beauty

Amber Nails & Beauty valt onder de rubriek schoonheidssalon in Amsterdam.

Amber Nails & Beauty is dé nagelsalon van Amsterdam, voor al je schoonheidsbehandelingen en nagelverzorging. Kom langs en laat je verwennen!

BEHANDELINGEN

- Manicure en Pedicure - Wimpers en Wenkbrauwen - Facials - BIAB, Acryl en Gelnagels - IPL SHR Ontharen Lichaam - Fat Freezing (Cryolipolise)

IPL ONTHARING:

IPL maakt gebruik van lichtenergie om de haarzakjes te doden, waardoor de haargroei wordt verminderd. Het is positief omdat het langdurige haarvermindering en een gladdere huid biedt en problemen kan aanpakken, waardoor een stralender huid ontstaat.

SHR TECHNOLOGIE:

Waar IPL geheel op het pigment (melanine) werkt, doet de MedCos SHR dit slechts deels voor 50%.

Door de zogenoemde “In- Motion Technologie”, word de huid en het haarzakje langzaam opgewarmd. Onderzoek heeft aangetoond dat een langzaam, maar langer opwarm proces even effectief kan zijn als de veel bekendere en gehanteerde IPL-methode. Bij SHR geeft de behandelkop zeer veel impulsen achter elkaar, met een aanmerkelijk lager energieniveau. Doordat de pulsen meerdere malen dezelfde locatie passeren, in motion, wordt de huid en haar langzaam opgewarmd. Doordat de huid aan minder energie wordt blootgesteld is het een veel toegepaste methode bij donkerdere en gevoelige huidtypes.

Word je enthousiast na het lezen? Plan snel een afspraak via de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Amber Nails & Beauty uit de rubriek schoonheidssalon uit Amsterdam is gevestigd aan de Tollensstraat 301 B in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-85791716.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Amber Nails & Beauty zijn o.a. :