Alleviate in Purmerend

Alleviate: Natuurgeneeskundige praktijk.

Over Alleviate

Alleviate valt onder de rubriek geneeskunde in Amsterdam.

De drijvende kracht achter Alleviate is Brigitte Klijn. Brigitte is een gediplomeerd en ervaren therapeut en zij kijkt naar welke behandeling u het beste van uw klachten af kan helpen.

Brigitte heeft 16 jaar binnen de reguliere geneeskunde gewerkt en zij kwam er toen achter dat de reguliere geneeskunde zich vooral richt op symptoombestrijding. Nadat haar dochter op jonge leeftijd langdurig ziek werd en er binnen de reguliere zorg geen oplossing werd gevonden, is Brigitte zich gaan verdiepen in de complementaire zorg. De behandeling die haar dochter toen kreeg heeft ervoor gezorgd dat de klachten weg gingen en bleven.

Om deze reden is Brigitte opleidingen gaan volgen in diverse vormen van de complementaire geneeskunde. Nu is er in de reguliere zorg gelukkig ook steeds meer aandacht voor het verband tussen levensstijl en gezondheidsklachten.

Brigitte maakt in haar praktijk gebruik van diverse methodes, zoals: Orthomoleculaire epigenetica, acupunctuur en voetreflexmassage.

Naast bovenstaande methodes kan Brigitte u ook helpen met uw voedingsschema. Door de juiste balans in uw voeding te vinden, is dit beter voor uw gezondheid. U zult fitter worden en diverse gezondheidsproblemen kunnen voorkomen.

Het doel van Brigitte is dat zij samen met u tot vermindering en genezing van uw probleem kan komen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Alleviate? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alleviate uit de rubriek geneeskunde uit Amsterdam is gevestigd aan de Sterremosstraat 6 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51752932.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Alleviate zijn o.a. :