All Feet in Amsterdam

All Feet is een pedicuresalon gevestigd in Amsterdam.

Over All Feet

All Feet valt onder de rubriek pedicure in Amsterdam.

AllFeet Pedicure Jeannette de ambulant pedicure bij u thuis! AllFeet is opgericht in 2007 en is een eenmansbedrijf. ook Risicovoeten DV/RV, ik sta in het KRP.en lid Provoet.

Het is mijn doel om mensen te helpen met goede voet verzorging, Zodat ze pijnloos kunnen lopen en om wonden en problemen te voorkomen.

Ik kom bij u thuis om uw voeten te verzorgen. Ik kom bij u voor de volgende diensten:

-Pedicurebehandeling: Reinigen van de voet, nagels knippen, eelt en likdoorns behandelen Afwerken insmeren, Cosmetisch pedicurebehandeling, Badje, scrub, masker en massage.

-Manicure: Handen reinigen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, Massage van de handen en of nagels lakken. Daarnaast geef ik ook voorlichting bij u thuis.

Het is heel fijn om te horen dat mensen tevreden zijn na de behandeling en terug willen komen. Dat geeft voldoening. Bij mij kunt u ook handige producten kopen zoals;

-Crème voor droge of normale huid -Eeltcrème -Micose product -Pantykousjes,sokjes -Teendoppen, gel en of vilt als bescherming of anti druk

De openingstijden zijn: maandag t/m donderdag Tussen 09:00 uur en 17:00 uur

Voor meer informatie kunt u telefonisch of via de mail contact met mij opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

All Feet uit de rubriek pedicure uit Amsterdam is gevestigd aan de Marinierskade 32 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12705300.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij All Feet zijn o.a. :