Aleid Bouten in Amsterdam

Aleid Bouten: Trainer en coach vitaliteit en veerkracht.

Over Aleid Bouten

Aleid Bouten valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

Aleid Bouten is een trainer en coach vitaliteit en veerkracht. Aleid ontdekte in 1988 de vechtkunst Poekoelan Kung Fu. In deze jarenlange training leerde Aleid omgaan met haar angst en onzekerheid.

De werkervaring van Aleid ligt in het onderwijs, de preventie en hulpverlening. Als projectleider en trainer werkt zij met thema's als weerbaarheid, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, faalangst, stresshantering, vitaliteit en communicatie.

Aleid wil graag uw levenslust aanwakkeren zodat u vitaal en met veel plezier kunt doen wat belangrijk voor u is. De inzichten vanuit de vechtkunst kunnen u helpen bewust te worden van uw kracht.

U kunt bij Aleid Bouten terecht voor diverse diensten. Uitgebreide informatie over deze diensten ziet u op de website terug. De diensten:

- Stressmanagement.

- Kung Fu Flow.

- Vitaliteitstraining.

- Coaching.

- Teamtrainingen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Aleid Bouten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Aleid Bouten uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de TT.Vasumweg 24a in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19218013.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Aleid Bouten zijn o.a. :