Agora Ontbijt lunch diner in Amsterdam

Catering wij verzorgen het voor u.

Over Agora Ontbijt lunch diner

Agora Ontbijt lunch diner valt onder de rubriek catering uit Amsterdam.

Bent u op zoek naar een jong cateringsbedrijf voor uw feesten en partijen? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. De gezichten achter Agora Ontbijt, lunch & diner zijn Bart van der Laan en Rocco Capano, 2 jonge ondernemers met een passie voor eten en drinken. Met Agora willen zij graag hun passie delen met iedereen.

De mogelijkheden;

* Catering

* Ontbijt

* Lunch

* Diner

* Drankjes

Heeft u binnenkort een verjaardag of bijvoorbeeld een gezellig samenzijn met vrienden en zoekt u nog een cateraar voor de innerlijke mens? Neem dan gerust contact met ons op! Wij leveren onder andere heerlijke lunches, hapjes en diners, welke u zelf kunt samenstellen naar eigen wens. Ook kunt u natuurlijk al dit lekkers bij ons in de zaak verkrijgen en zijn wij op zondag af te huren voor speciale gelegenheden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Agora Ontbijt lunch diner uit de rubriek catering uit Amsterdam is gevestigd aan de Laan der Hesteriden 66 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-7949565.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Agora Ontbijt lunch diner zijn o.a. :