Administratiekantoor Fidial in Amsterdam

Administratiekantoor Fidial: Uw financiele stukken binnen 24 uur verwerkt!

Over Administratiekantoor Fidial

Administratiekantoor Fidial valt onder de rubriek administratiekantoor in Amsterdam.

Heeft u iemand nodig die de boekhouding en salarisadministratie uitvoert voor een klein, middel en groot bedrijf, ZZP en particulier? Dan bent u bij Fidial helemaal op het juiste adres want wij zijn een direct, persoonlijk en een betrokken administratie kantoor.

Door de ervaring die wij hebben kunnen wij op basis van de hoeveelheid administratie u vooraf een accurate indicatie geven van de kosten. Ook berekenen wij vooraf hoeveel tijd wij ongeveer nodig zullen hebben voor het verwerken van uw administratie, aangiftes en jaarrekening en stellen u dan een vast maandtarief voor.

Wij kunnen niet alleen uw boekhouding doen maar ook uw belastingaangifte en salarisadministratie.

Boekhouding: Wij verzorgen jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. De jaarrekening bestaat uit een financiƫle analyse, het verslag, de balans en de winst en verliesrekening en toelichting daarop.

Belasting: Fidial verzorgt aangiften, voert indien nodig belastingprocedures met betrekking tot: Vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, toeslagen, bezwaar en suppleties, terugvorderen buitenlandse btw en inkomstenbelasting. Salaris: Ook verzorgen wij uw salarisadministratie en de maandelijkse journaalposten. Wij verzorgen voor u: De maandelijkse verloningen, aangifte loonheffingen, pensioen aangiften en jaaropgaaf medewerkers.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Administratiekantoor Fidial uit de rubriek administratiekantoor uit Amsterdam is gevestigd aan de Jan Voermanstraat 1a in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-7710738.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Administratiekantoor Fidial zijn o.a. :