Acupunctuurpraktijk Jianli in Amsterdam

Acupunctuurpraktijk Jianli - "Versterk het Interne"

Over Acupunctuurpraktijk Jianli

Acupunctuurpraktijk Jianli valt onder de rubriek geneeskunde in Amsterdam.

Welkom bij Acupunctuurpraktijk Jianli,

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde, ook bekend als TCM (Traditional Chinese Medicine) en wordt al duizenden jaren toegepast. Chinese kruiden, Tui-na (massage-therapie) en voedingsadviezen zijn ook onderdelen van de traditionele Chinese geneeskunde.

Wanneer kan Acupunctuur u helpen?

Acupunctuur kan met succes worden toegepast voor een groot aantal klachten. Tegenwoordig wordt de werking van acupunctuur voor steeds meer klachten en aandoeningen erkend. Hier volgen enkele voorbeelden van klachten en aandoeningen die goed te behandelen zijn: Pijnen (hoofdpijn, migraine, rugpijn, nekpijn en een groot aantal overige pijnen), Ademhalingsaandoeningen, Spijsverteringsproblemen, Stressklachten, spanningsklachten en burn-out, Ontstekingen, Zwangerschapsproblemen, infertiliteit, begeleiden IVF, Slaapstoornissen, Migraineklachten, Menstruatieklachten, overgangsklachten, Hooikoorts, Verslavingen zoals roken, Last van (chronische) vermoeidheid, Bloedarmoede, Hyperventilatie en hartkloppingen, Tennisarm, muis-arm en diverse blessures.

Voor de volledige lijst van de te behandelen aandoeningen kunt u kijken op de lijst van de WHO. Acupunctuur praktijk Jiànli is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong, hierdoor worden de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

Tijdens het eerste bezoek krijgt u alle gelegenheid om te vertellen over uw klacht(en). Vervolgens wordt een groot aantal vragen gesteld over de meest uiteenlopende aspecten van uw gezondheid, zoals bijvoorbeeld het slapen, de stoelgang, het transpireren en de menstruatie. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Hierbij wordt de tong bekeken en wordt de pols nauwkeurig gevoeld. Aan de hand van de verkregen gegevens wordt een behandelplan opgesteld, en volgt de daadwerkelijke behandeling d.m.v. acupunctuur. De acupunctuurnaalden die in de praktijk gebruikt worden zijn ragfijn, waardoor het prikken niet of nauwelijks gevoeld wordt. Verder zijn alle naalden steriel en voor eenmalig gebruik.

Voor meer informatie kunt de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Acupunctuurpraktijk Jianli uit de rubriek geneeskunde uit Amsterdam is gevestigd aan de Kanaalstraat 55 hs in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46442744.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Acupunctuurpraktijk Jianli zijn o.a. :