3d-talent | training en coaching in Oostzaan

Zet jezelf of jouw team op de kaart!

Over 3d-talent | training en coaching

3d-talent | training en coaching valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

Wilt u graag erachter komen wie u nu bent en wat uw talenten zijn? Dan kunnen wij u bij 3d-talent | training en coaching wellicht helpen.

Bij 3d-talent | training en coaching brengen wij letterlijk uw talent en uw gedrag in kaart. PersonalMapping van MapsTell is een krachtige visuele tool, waarmee wij gedrag, manieren van handelen en communiceren, kwaliteiten en valkuilen zichtbaar en makkelijk bespreekbaar maken.

Bij ons komt u door middel van trainingen en workshops erachter wat uw talenten zijn. Dit doen wij door PersonalMapping. Wat betekent dat u een kaart krijgt met uw landschap van gedrag en persoonlijke routebeschrijving.

Bij onze teamtraining ontdekt u samen met uw teamgenoten wat de kracht is van de verschillen in jullie team. Dit leidt tot betere samenwerking en resultaten en groei van het team.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website of onze Facebookpagina voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46700763.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 3d-talent | training en coaching zijn o.a. :