MINDFULNESS KENNISMAKINGSWORKSHOP

Denk je er wel eens over om een mindfulness cursus te doen maar wil je er eerst meer over weten en ervaren om te zien of het bij je past?

Datum : 06 februari 2023
Locatie : De Pijp, Amsterdam

In deze introductieworkshop gaat Cecile in op de achtergrond, betekenis en mogelijkheden van Mindfulness. We doen een aantal praktische oefeningen die je meteen in je dagelijks leven kunt toepassen.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat de beoefening van mindfulness zorgt voor positieve veranderingen in ons brein op cognitief en neurobiologisch nivo. Zeker nu in deze onzekere tijden, een goede investering in de kwaliteit van je leven, die je helpt om meer innerlijke stabiliteit te ontwikkelen.

Je kunt de workshop volgen op maandag avond 6 februari om 20:00 uur in De Pijp.. Kosten €15 . Kies je ervoor om daarna de 8 weekse training te volgen, dan is de kennismakingsworkshop gratis. De training start op zondagmiddag 12 februari in Zeeburg en maandagavond 13 februari in De Pijp.

Cecile werkt met kleine groepen, is een zeer ervaren mindfulness trainer, met veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. De trainingen worden vergoed door meerdere zorgverzekeraars.

Voor meer info, aanmelding en reviews, zie www.mindfulpresence.nl Contact cecile@mindfulpresence.nl of 06-13033881

Meer informatie over MindfulPresence