8 weekse MINDFULNESS TRAINING

8 maandagavonden van 13 februari t/m 17 april

Datum : 13 februari 2023
Locatie : De Pijp, Amsterdam

info en reviews op www.mindfulpresence.nl. Contact cecile@mindfulpresence.nl of 06-13033881.

In deze training krijg je een aantal praktische en effectieve oefeningen aangereikt die je direct in de praktijk van het leven kan toepassen, zowel thuis als op je werk. We onderzoeken hoe we bewuster kunnen omgaan met thema's als; grenzen, stress, emoties, communicatie, energiebeheer. Je leert om uit niet helpende (gedachte)patronen te stappen en er komt meer ruimte om, ook in stressvolle situaties, te handelen en reageren vanuit rust en helderheid. En meer plezier en energie om te genieten van de kleine dingen van het leven.

De training is geschikt voor iedere volwassene: jong of oud, er is geen speciale kennis, conditie of ervaring voor nodig. Ook als je al ervaring hebt met yoga of meditatie kan de training een behoorlijke verdieping geven en je helpen om aandacht effectief te integreren in je dagelijks leven.

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten, van 2,5 uur op donderdag avond en een oefendag in stilte (optioneel), ter verdieping van de wekelijkse bijeenkomsten. Je krijgt een werkboek en audiotracks mee om thuis mee te oefenen en praktische opdrachten die je helpen aandachtig te zijn bij dagelijkse bezigheden.

Start: Maandag 13 februari 19:30 uur Prijs: 395 incl. btw particulier (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)

Cecile Mertens, is lid van de beroepsvereniging VMBN cat. 1 waardoor haar trainingen in aanmerking komen voor vergoeding door meerdere verzekeraars. Ze geeft yoga, coaching en mindfulness trainingen aan zowel volwassenen als kinderen. en put daarbij uit meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van bewustwording en spirituele verdieping; vele vormen van yoga, meditatie, lichaamswerk en psychotherapie.

Mocht je interesse hebben, maar eerst meer informatie willen over de training, dan kun je contact opnemen met Cecile voor een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek (waarna je kunt beslissen of je meedoet).

Meer info en reviews op www.mindfulpresence.nl Contact cecile@mindfulpresence.nl of 06-13033881

Meer informatie over MindfulPresence