Cursus Kleur, indeling en styling met 30% korting

Margriet van Eijk.com - Cursussen

Cursusdag: KLEUR, INDELING EN STYLING U heeft net een nieuwe woon- of werkruimte, en geen idee hoe u deze wilt inrichten? U bent uitgekeken op het huidige meubilair en de inrichting? Door het huidige aanbod ziet u door de bomen het bos niet meer? Na deze cursusdag kleur, indeling en styling weet u gegarandeerd exact hoe uw ruimte er gaat uitzien, en zult u niet meer twijfelen. De meest optimale indelingen worden belicht. Is kleur een kwestie van persoonlijke smaak en hoe werkt kleurenleer? Zijn er nog verschillende inrichtingsstijlen? De invloed van verlichting, de mogelijkheden van vloerbedekking en wandafwerkingen en waar u op moet letten bij het stylen e.d. komen ook nog aan de orde. Een dag waarop u veel informatie en tips krijgt met voorbeelden voor verbetering van uw woon- en/of werkomgeving. U gaat een persoonlijke collage (moodboard) van stijlen, met kleuren en stoffen maken. Verder kunt u uiteraard vragen stellen over de styling, inrichting en het kleurgebruik in uw eigen interieur. Neem fotos en plattegronden en eventuele materiaal- en kleurstalen mee!

In samenwerking met de recent geopende woonwinkel van Diana Homestyling, Overtoom 327, 1054 JM Amsterdam wordt de cursus Kleur, indeling en styling met 30% korting gegeven. Normaal 95,00 nu 65,00 euro. Keuzedata: zaterdag 2 april, zondag 3 april, vrijdag 8 april 2011. Opgave via www.dianahomestyling.nl of info@dianahomestyling.nl.

Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Kosten: nu 65,00 euro&nbspinclusief materialen, naslagwerk, versnaperingen en lunch. Betaling van het cursusgeld kan na ontvangstbevestiging van de cursusinschrijving overgemaakt worden. Na ontvangst van het cursusbedrag is definitief een plaats gereserveerd.